Baltymai 26%, riebalai 12%, ląsteliena 2,5%, žali pelenai 6,8%, kalcis 1,2%, fosforas 0,9%, natris 0,35%
Ryžiai (49,5%), kalakutienos baltymai (27,5%, džiovinti), paukštienos riebalai, kepenų hidrolizatas, alaus mielės (džiovintos), ryžių baltymai, linų sėmenys, burokėlių minkštimas (be cukraus), lignoceliuliozė, jautienos priešpienis (0,5%, dezazinizuotas), lašišos aliejus, natrio chloridas, saulėgrąžų aliejus, monokalcio fosfatas, mielių ląstelių sienelės (turinčios daug mananų oligosacharidų ir ß-gliukanų), kalio chloridas, cikorijos inulės, dumblių miltai (turtingi DHA), gliukozaminas iš gyvūnų audinių, chondroitino sulfatas.
Vitaminas A 15 000IE, Vitaminas D3 1,600IE, Vitaminas E 400 mg, Vitaminas C 300 mg, varis (kaip vario (II) sulfatas, pentahidratas) 15 mg, cinkas (kaip cinko sulfatas, monohidratas) 100 mg, cinkas (kaip cinko glicinas-cinko chelatas- Hidratas (kietas) 50 mg, geležis (geležies (II) sulfato, monohidrato pavidalu) 250 mg, manganas (kaip mangano (II) sulfato monohidratas) 35 mg, jodas (kaip bevandenis kalcio jodas) 2 mg, selenas (kaip natrio selenitas ) 0,4mg.
Technologiniai priedai kilograme:
Antioksidantai.