Pridėtinės medžiagos kiekviename kg: maisto fiziologinės pridėtinės medžiagos: vitaminas A 12.000 IE, vitaminas D3 1.200 IE, vitaminas E 100mg, beta-karotinas 10mg, varis (kaip vario-(II)-sulfatas, pentahidratas) 12,50mg, cinkas (kaip cinko sulfatas, monohidratas) 160mg, cinkas (kaip glicinas-cinko chelatas, hidratas) 40 mg, geležis (kaip geležies-(II)-sulfatas, monohidratas) 200mg, manganas (kaip mangano-(II)-sulfatas, monohidratas) 25mg, jodas (kaip calcio jodas, bevandenis) 2,30mg, selenas (kaip natrio selenitas) 0,15mg.
Kukurūzai, paukštienos miltai (vištiena 22%) miežiai, gyvuliniai riebalai, ryžiai, gyvuliniai baltymai (hidrolizuoti), žuvų miltai, sėmenys (2%), džiovinti cukrinių runkelių griežiniai, kiaušinių milteliai, alaus mielės, natrio chloridas, lašišų aliejus (0,2%) cikorijos inulinas (0,1%), saulėgrąžų aliejus (0,1%), kalio chloridas.